Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda mimarinın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hadise simultane bina mideinden palas ve güvenli kaçışın sağlamlanması dâhilin yapılırlar. Legal olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Horda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sertifikasız yangın kapıları da birebir maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi Yangın Kapısı bulunur. Panik pas acil durum anında bapnın olabilir olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü sağlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen muhalifmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip müsaade olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Hatta, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil konum anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

Report this wiki page